Nykyisten olosuhteiden johdosta, kun Corona-viruksen tartuntariski kasvaa päivä päivältä, olemme päättäneet, että siirrymme vähitellen etätyöhön. Pidämme siis toimiston suljettuna toistaiseksi ja jos mahdollista pyydämme asiakkaitamme lähettämään materiaalin sähköisesti tai toimittamaan sen sisäänkäynnin yhteydessä olevaan lukittuun postilaatikkoon. Tyhjennämme postilaatikon päivittäin.

Ennakoimattoman tulevaisuuden vuoksi olemme myös ottamassa käyttöön ylimääräisen vaihteen varmistaaksemme, että kaikki tilinpäätökset ja muut ilmoitukset toimitetaan ajallaan. Tämän varmistamiseksi pyydämme Teitä jolla on tilinpäätös ja veroilmoitus per 31.12.2019 lähettämään puuttuvan aineiston sekä helmikuun kirjanpitoaineiston tällä viikolla, eli viimeistään 22.3.2020.

Hoidamme nyt kaiken viestinnän puhelimitse ja sähköpostitse. Tarvittaessa voimme järjestää kokouksia myös etäyhteyden kautta. Ota siis yhteyttä kuten ennenkin, koska olemme kaikki töissä.

Toivomme, että tämä ei aiheuta Teille ongelmia. Otamme nämä järjestelyt käyttöön suojataksemme rakkaitamme ja etenkin riskiryhmiin kuuluvia.
Toivomme, että kaikki pysyvät terveinä ja tämä tilanne on nopeasti ohi. Pitäkää hyvää huolta itsestänne!

 

Terveisin

Nina Alén, Puh: +358 40 533 2437, Sähköposti: nina.alen@rfa.fi

Johanna Pajari, Puh: +358 40 533 6959, Sähköposti: johanna.pajari@rfa.fi

Ulrika Fröberg, Puh: +358 40 533 8395, Sähköposti: ulrika.froberg@rfa.fi

Heidi Ekholm, Sähköposti: heidi.ekholm@rfa.fi